Zijn jullie thuis echte filmliefhebbers en hebben jullie dan ook meerdere abonnementen lopen bij de verschillende streamingsdiensten? Hartstikke leuk natuurlijk, want zo heb je veel meer keuze. Maar het kost je ook veel geld. Zeker als jij je bedenkt dat een gemiddeld abonnement tien euro per maand kosten, ben je al gauw vijftig euro per maand kwijt aan streamingsdiensten. Zonde, want dit kan veel goedkoper! Met een IPTV abonnement betaal je maandelijks maar een paar euro, maar je hebt dan vervolgens wel toegang tot alle online streamingsdienst films.

Hoe werkt dat dan?

Als je een Smart-tv hebt, of films wil kijken op je smartphone of tablet kun je een app downloaden. Door middel van deze app kun je het gehele aanbod bekijken. Maar ook als je geen Smart-tv hebt is het mogelijk gebruik te maken van IPTV. Wel heb je dan een mediabox nodig, die je vervolgens aansluit op je televisie. Door middel van die box kun je vervolgens alles bekijken. Hoeveel je hier maandelijks voor betaalt ligt eraan welk abonnement je neemt. Sluit je een abonnement af voor 13 maanden, dan kost dit je nog geen zeven euro per maand.

Top films kijken met IPTV

Alle online films zijn beschikbaar, dus het is niet meer nodig abonnementen bij verschillende streamingsdiensten te hebben. De nieuwste bioscoopfilms, oude klassiekers, kinderfilms en ga zo maar door. Echter is dat niet het enige dat je met IPTV kunt bekijken. Naast alle films, zijn ook alle series en documentaires van de streamingsdiensten beschikbaar. En wil je even geen film of serie kijken? Dan is het ook mogelijk reguliere zenders te bekijken. Commerciƫle zenders, reguliere zenders, maar ook sport- en premium zenders en zelfs buitenlandse. Door middel van de handige online tv gids kun je eenvoudig bekijken wat er op dat moment bezig is. En heb je een programma gemist? Dan kun je deze tot zeven dagen terug kijken.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]