Hoor en zie jij ook iedereen praten over populaire series, leuke films, of programma’s die je gezien moet hebben, maar heb je geen Videoland om dat te kunnen bekijken? Wanneer je op zoek bent naar een Videoland alternatief om toch nog deze series en films te kunnen zien is er eigenlijk maar één oplossing mogelijk; een IPTV abonnement. Met dit abonnement geniet je niet alleen van gratis Videoland maar kun je ook genieten van alle andere streamingsdiensten én alle nationale en internationale televisiezenders. Ook de premium- en sportzenders, zodat je nooit meer een wedstrijd mist.

Films en series kijken zonder Videoland abonnement

Met een IPTV abonnement kun jij naar hartenlust alle films en series bekijken die er op Videoland te vinden zijn, zonder dat je maandelijks moet betalen voor de streamingsdienst. Voor IPTV zelf moet je wel betalen, maar als je een abonnement voor 13 maanden afsluit komt dat neer op nog geen zeven euro per maand, wat goedkoper is dan Videoland zelf. En het grote voordeel hierbij is natuurlijk dat je niet alleen naar Videoland kan kijken, maar ook alle content van andere streamingsdiensten en televisiezenders tot je beschikking hebt. Ook reguliere televisiezenders zijn te bekijken, zowel Nederlandse als buitenlandse zenders, en door middel van de online tv gids kun je snel en eenvoudig zien wat er op dat moment op de zender te zien is. En heb je een programma gemist? Ook dat is geen probleem. Bij de televisiezenders kun je de programma’s terug kijken tot zeven dagen.

Ook alle premium- en sportzenders zijn beschikbaar, wat inhoudt dat jij nooit meer een wedstrijd hoeft te missen van je favoriete voetbalclub, maar ook kennis kan maken met andere sporten. Denk aan de wedstrijden van Glory Kickboxing of American Football.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]