Stijlvol en compact! En toch een volledig TV én android ontvanger

Onze nieuwe ontvangers zijn 4K  uitgerust met Android 9.0 OS.
Met deze versie heeft de box geen enkele moeite met de allernieuwste apps uit de Playstore. Netflix, Videoland, Youtube, Uitzending Gemist, Radio en talloze andere apps worden moeiteloos afgespeeld. Onze tv boxen zijn uitgerust met een snelle quad-core processor, een gigabit ethernetpoort en ondersteund wifi. De tvbox ondersteunt 4K Ultra-HD/HDR 10. Natuurlijk moet uw tv-toestel hiervoor wel 4K ondersteunen.

IPTV PRO

Deze app zorgt dat tv kijken een waar genot wordt. Functies zoals EPG, terugspoelen (vanuit EPG ook mogelijk), opnemen, pauzeren en VOD/Radio is niet alleen mogelijk maar ook heel eenvoudig en maken deze ontvanger compleet. je kunt nu de iptv pro apk hier downloaden

Aansluitingen

Onze ontvangers zijn voorzien van 3.0 USB-poorten. Verder kunt u vanaf de stick of HDD foto’s, video’s of muziek afspelen. Ook heeft de ontvanger een gigabit ethernetpoort, en ingebouwde wifi.

Zonder Tvbox abonnement

Heeft u een smart tv met Android ondersteuning?  Dan heeft u enkel een iptv-abonnement nodig wij sturen u een code, met dit wordt afhankelijk naar abonnement keuze iptv geactiveerd

Wat kunt u verwachten?

  • 24/7 bereikbaarheid: Whatsapp en elektronisch voor support van uw tvbox.
  • Deskundig advies: Zeer ervaren team met heldere uitleg in begrijpelijke taal, ook voor diegene die er geen kaas van gegeten hebben 🙂
  • Altijd online: ervaart u problemen? Op afstand hulp altijd mogelijk door middel van Teamviewer
  • Aan huis service: gratis installatieservice door ons technisch team
  • Hebt u al een dreambox of soortgelijk apparaat? Neem dan ook contact op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Op het gebied van digitale tv bent u bij iptv-abonnement.nl aan het goede adres.Snelle beantwoording van vragen, vriendelijke service, en er echt verstand van hebben, zijn dingen waar u altijd -ook na aankoop- op kunt rekenen!

Voor 23:59 besteld morgen in huis

We bieden bij iptv-abonnement een gratis aan huis installatieservice indien op afstand de tvbox niet werkt. Dat betekent dat onze installeurs het u makkelijk maken en het apparaat voor u aansluiten thuis, zodat u gegarandeerd storing loos en in hoge kwaliteit TV kan kijken. Ook kan het apparaat gratis aangetekend gezonden worden.

Gratis levering

Gratis levering en installatie geldt voor de volgende heel Nederland, en is op zeer korte termijn door onze technische team realiseerbaar.

Wij zijn zowel Whatsapp als per mail te bereiken

U zou uiteraard ook uw bestelling plaatsen via onze website; www.iptv-abonnement.nl. We nemen na bestelling contact op voor een gratis levering. De openingstijden kunt u op de website vinden.

IPTV Hardware snel thuisbezorgd!
IPTV Abonnement Klantenservice