Videoland is een erg fijne streamingsdienst van Nederlandse bodem waar je zowel Nederlandse als buitenlandse films, series en documentaires kunt zien. Ook zijn er veel shows te vinden van bekende cabaretiers, en kun je daarnaast vrijwel elk programma dat uitgezonden wordt op RTL4 en RTL5 vooruitkijken of terugkijken. Ook aan de fans van nostalgische televisie is gedacht; zo zijn er een aantal bekende oude, Nederlandse series te vinden zoals SamSam, Goudkust en GTST Classics, maar ook buitenlandse series zoals Married with Children en Baywatch. Daarnaast is er op de kindvriendelijke pagina heel veel te vinden voor jonge kinderen. Nieuwe programma’s als PawPatrol en Peppa Pig, maar ook oude series en films zoals Bassie en Adriaan.

Videoland goedkoop bekijken

De kans is groot dat je enthousiast wordt van het aanbod dat Videoland heeft, maar je wilt niet voor nóg een streamingsdienst gaan betalen. gelukkig is er ook een manier om alles te kijken zonder Videoland abonnement. Dit kan namelijk met een IPTV abonnement. Als je dit abonnement afsluit kun je niet alleen genieten van Videoland, maar ook van alle andere bekende streamingsdiensten zoals gratis Netflix, Disney+ en Prime Video. Daarnaast heb je toegang tot alle televisiezenders uit het binnen- en buitenland, ook de premium zenders, en kun je alle live sportwedstrijden bekijken.

Op zoek naar een Videoland alternatief?

Ben je juist op zoek naar een Videoland alternatief, omdat je alles wel zo’n beetje gezien hebt? Ook dan is een IPTV abonnement zeker aan te raden. Je kan dan namelijk genieten van al het aanbod op de verschillende streamingsdiensten, maar je kunt ook gewone televisiezenders bekijken. Er is een online tv gids aanwezig waarin je eenvoudig kunt zien wat er wordt uitgezonden op de verschillende zenders, maar je hebt ook de mogelijkheid programma’s terug te kijken.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]