De beste films en series van Netflix kijken, zonder dat je daar een abonnement voor hebt. Gratis Netflix kijken klinkt als iets dat onmogelijk is, maar waar wel veel mensen naar op zoek zijn. Toch is het zeker wel mogelijk Netflix goedkoop te kijken zonder abonnement, met IPTV. Door een IPTV abonnement af te sluiten geniet je niet alleen van alle films, series en docu’s die op Netflix te vinden zijn, maar kijk je daarnaast ook naar alle live zenders uit binnen- en buitenland, ook de premium zenders, en kun je alle content van andere bekende streamingsdiensten bekijken.

Hoe werkt IPTV?

Wil je graag films en series kijken zonder Netflix abonnement, dan heb je dus een IPTV abo nodig. Heb je een Smart-tv thuis, dan kun je heel eenvoudig de bijbehorende app op je televisie installeren om vervolgens te genieten van het ontzettend grote aanbod. Maar ook wanneer je geen Smart-tv hebt is dit mogelijk. Voor een normale televisie heb je dan een mediabox nodig. Dit is een klein kastje die je aansluit op je televisie, waar vervolgens het aanbod op te vinden is. Ook via je smartphone of tablet kun je via IPTV naar alle zenders, films en series kijken door middel van de app.

Op zoek naar een Netflix alternatief?

Heb je alles van Netflix inmiddels wel bekeken en ben je daarom op zoek naar een alternatief? Dan kun je met een IPTV abonnement je hart ophalen. Je hebt hiermee namelijk niet alleen toegang tot Netflix, maar kun je ook genieten van Videoland goedkoop kijken, Disney+, Pathé Thuis en ga zo maar verder. Er zijn duizenden online films te bekijken zodat er altijd wel wat voor je tussen zit. En wil je de televisiezenders bekijken? Dan kun je door middel van de online tv gids makkelijk zien wat er op de zenders uitgezonden wordt, maar kun je ook programma’s terug kijken. Dit geldt voor regionale zenders en commerciële zenders, maar ook voor betaalde- en sport zenders.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]