Er zijn heel erg veel series te vinden tegenwoordig. Wil je alle populaire series kunnen kijken, dan moet je haast wel bij elke streamingsdienst een abonnement hebben, want anders is het niet mogelijk deze te zien. Neem daarbij de kosten voor je provider, en je zit maandelijks op meer dan honderd euro. Hartstikke zonde, want het kan veel goedkoper. Met een IPTV abonnement kun je namelijk online series kijken van alle verschillende streamingsdiensten, zonder dat je daar een abonnement voor hoeft te hebben.

Welke serie kijk jij vanavond?

Wil jij graag beginnen met Game of Thrones kijken, of kies je er toch voor The Crown online te kijken? Het kan allemaal met een IPTV abonnement. Maar ook andere series zoals Narcos, La Casa de Papel of Lucifer kijken kan allemaal. Wanneer je een IPTV abonnement afsluit betaal je in één keer een bedrag dat neerkomt op een paar euro per maand. Je hebt dan dus geen abonnement nodig voor een streamingsdienst, en zo bespaar je veel op de kosten. Zeker omdat niet alle series via één streamingsdienst te zien zijn, moet je al gauw verschillende abonnementen afsluiten. Met IPTV is dat dus niet meer nodig en kun je gewoon The Walking Dead kijken, of een andere serie.

Hoe werkt het?

Het afsluiten van een IPTV abonnement is heel eenvoudig. Zodra je dit geregeld hebt kun je een app downloaden voor je Smart-tv, smartphone of tablet en via de app is het mogelijk alle online series te kijken. Heb je geen Smart-tv dan heb je een mediabox nodig die je aansluit op je tv om de series te kunnen kijken. Maar dit is niet het enige! Het is namelijk ook mogelijk alle online films te kijken. De nieuwste bioscoopfilms, oude klassiekers, kinderfilms en ga zo maar verder.

En heb je even geen zin in een film of serie? Dan kun je ook nog televisiezenders bekijken uit het binnen- en buitenland. Commerciële en regionale zenders, maar ook de betaalde zenders en sport zenders.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]