Heb jij bij je provider het meest uitgebreide pakket, dan kun je ook naar buitenlandse zenders kijken. Echter zijn dit vaak de meest commerciële zenders. Lang niet alle zenders uit bijvoorbeeld Duitsland, Turkije of Amerika zijn in Nederland beschikbaar. Wil je dit wel, dan zou je een schotel aan kunnen schaffen. Echter is dit een hoop werk, is het duur en staat het ook nog eens lelijk. Een andere, goedkopere optie, is het afsluiten van een IPTV abonnement.

Wat is een IPTV abonnement?

Een IPTV abonnement sluit je af voor een bepaalde periode. Hierbij is het abonnement van 13 maanden het goedkoopst, omgerekend betaal je dan maandelijks maar zeven euro. Nadat je dit abonnement hebt afgesloten download je een app op je Smart-tv, smartphone of tablet, en je kan genieten van je abonnement. Ook wanneer je geen Smart-tv hebt is dit mogelijk, echter moet je dan een mediabox aanschaffen die je aansluit op je televisie.

Maar wat kun je dan met zo’n abonnement? Nou, heel erg veel! Zo kun je alle televisiezenders kijken wereldwijd, dus niet alleen de commerciële zenders, maar ook de regionale zenders, betaalde zenders, sport- en adult zenders en kinderprogramma’s. Ook is er een online tv gids beschikbaar en kun je alle programma’s tot zeven dagen terugkijken.

Kun je er nog meer mee?

Televisiezenders bekijken is lang niet het enige wat je met een IPTV abonnement kan doen. Het is namelijk ook mogelijk duizenden films en series te bekijken, net als documentaires. Alles wat je op de bekende streamingsdiensten zoals Netflix, Videoland en Prime Video kunt vinden, is voor jou beschikbaar. Klassieke films, bioscoopfilms, kinderfilms, populaire series uit binnen- en buitenland en de beste documentaires. Allemaal voor maar een paar euro per maand, in plaats van tientallen euro’s per maand kwijt te zijn aan de verschillende streamingsdiensten.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]