Providers hebben vaak een extra premium pakket die je kan toevoegen aan je abonnement, zodat je ook buitenlandse zenders kunt bekijken. Hier betaal je dan flink wat extra voor, en vaak heb je dan alleen een aantal commerciële zenders extra. Maar wat nou als jij graag die ene Duitse zender wilt kijken, of het nieuws van je thuisland wilt volgen? Dit kan met een IPTV abonnement.

Alle regionale zenders beschikbaar

Met een IPTV abonnement geniet je van alle regionale zenders, ongeacht van welk land je de zenders wilt bekijken. Daarnaast zijn ook alle commerciële zenders beschikbaar, net als de betaalde zenders, sport zenders en zelfs adult zenders. Ook is er een online tv gids beschikbaar zodat je heel eenvoudig kunt bekijken wat er op welke zender te zien is. en wanneer je een programma hebt gemist kun je tot zeven dagen terug kijken.

Duizenden films en series

De verschillende televisiezenders zijn echter niet het enige dat je kan bekijken. Er zijn ook nog eens duizenden films en series beschikbaar, die allemaal op streamingsdiensten zoals Netflix, Videoland, Prime Video en Pathé Thuis te vinden zijn. Dus heb je zin in een klassieke films, een serie uit de jaren ’90 of de nieuwste bioscoopfilms? Dan kun je dit ook allemaal kijken met een IPTV abonnement.

Hoe werkt IPTV?

Je sluit een abonnement af voor een aantal maanden, waarbij 13 maanden het goedkoopst is. Omgerekend betaal je dan namelijk nog geen zeven euro per maand, wat minder is dan de meeste streamingsdiensten. Vervolgens download je de bijbehorende app voor je smartphone, tablet of Smart-tv, om gebruik te kunnen maken van je abonnement. Heb je geen Smart-tv? Ook dan kun je gebruik maken van IPTV. In dat geval heb je een mediabox nodig die je vervolgens aansluit op je televisie.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]