Wil jij graag op de voet volgen wat Ajax, Feyenoord en PSV doen in de Eredivisie, de KNVB beker of de Champions League, maar wil je hier niet elke maand veel geld aan kwijt zijn? Denk dan eens na over het afsluiten van een IPTV abonnement. Hiermee kun je namelijk door middel van een live stream voetbal kijken en hoef je dus geen enkele wedstrijd meer te missen.

Max Verstappen volgen in zijn races

Maar ook Formule 1 kijken is mogelijk met een IPTV abonnement, zodat jij iedere race van Max Verstappen kunt zien en daarnaast op de hoogte blijft van wat de anderen tijdens de race doen. Door middel van dit abonnement ben je niet meer verplicht een ZIGGO televisiepakket aan te schaffen, of de race via een Duitse zender te bekijken. Je kan gewoon de live stream aan zetten en zo de hele race bekijken, ideaal!

Buitenlandse voetbalwedstrijden volgen

Maar dat is nog niet alles, je kan namelijk ook al het buitenlands voetbal kijken. Ben jij helemaal weg van Juventus, Barcelona of Real Madrid? Dan kun je ook hun wedstrijden gewoon vanaf de bank volgen. Werkelijk alle sportwedstrijden zijn te zien met een IPTV abonnement, maar sport is niet het enige dat hiermee te bekijken is. Je hebt namelijk ook toegang tot duizenden video’s on demand, waardoor top films kijken geen probleem meer is. Alle online streamingsdienst films zijn hier op te vinden, van Netflix, Disney+, Videoland en nog veel meer.

En wil je graag gewone televisiezenders bekijken dan kan dat ook. Zowel de regionale, commerciële en betaalde zenders binnen Nederland, maar ook alle buitenlandse zenders. Er is een online tv gids aanwezig zodat je eenvoudig kunt bekijken wat er op is, en als je een programma terug wilt kijken kan dit tot zeven dagen.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]